Sanko Proje

Bilgisayar Kabinlerimiz Yenilendi

Bodur Endüstriyel olarak her zaman gelişme ve yenilik prensibiyle başladığımız bu yolda üretimini sürdürdüğümüz ürünleri yenilemeye devam ediyoruz. Üretimini bu işe başladığımızdan beri gerçekleştirdiğimiz bilgisayar kabinlerinin tasarımlarını teknolojinin gelişmesi ile doğru orantılı olarak yeniledik. Şık ve fonksiyonel tasarımları ile daha modern daha kullanışlı olarak yenilenen bilgisayar kabinleri en ince ayrıntısına kadar geliştirilerek yüksek kalitede, büyük hassasiyetle üretilmektedir.

Fabrika, atölye, otomobil servisleri gibi pek çok çalışma alanlarında kullanılan bilgisayarlar birçok tehlikeye maruz kalmaktadır. Bu tehlikeleri en aza indiren, bilgisayarları, sunucuları ve çevre birimlerini dış etkenlere karşı koruyan bilgisayar kabinlerini farklı özellik ve modellerde üretimini gerçekleştirmekteyiz.

Yenilenen özellikleri ve görüntüsüyle satışa sunulan ürünümüz standart ölçülerde üretilmekte olup, talep edilmesi halinde ihtiyaç duyulan boyutlarda tasarlanmaktadır. Üretimi ayaklı ve tekerlekli olarak iki farklı şekilde gerçekleştirilen kabinler müşterilerin istekleri doğrultusunda ürüne uygulanmaktadır.

Kaliteli ve ağır hizmet koşullarında bile yüksek performans gösteren ürünlerimiz toz, nem ve darbelere karşı dayanıklıdır. Komple kaynaklı güçlü ve dayanıklı gövdeye sahip olan ürünümüz endüstriyel kullanıma uygundur. Tam güvenlik için tüm çekmece ve kapaklar kilitlenebilir özellikte üretilmiş olup çekmecelerde tam açılımlı sanayi tipi raylar kullanılmaktadır. Monitör kapağı kırılmaz 3 mm şeffaf plexiglass malzemeden yapılmıştır. Muhtelif yerlerde kapaklı kablo geçiş kanalları mevcuttur. Aksesuarlar kolayca sökülüp takılabilir özelliktedir.