Atölye Kuracakların Vazgeçilmezi: Çalışma Tezgahları

Atölyeler günümüzde üretim, onarım ve hobi amaçlı kullanılmaktadır. Bu alanlarda çok fazla alet-edevat, araç ve makineler kullanılmakta ve bundan dolayı bu alanlarda çok fazla düzensizlik yaşanabilmektedir. Çalışma alanlarındaki düzensizliğin giderilmesi ve daha verimli kullanılması için gerekli olan en önemli ürün iyi bir çalışma tezgahıdır.

Bodur Endüstriyel olarak bu alanda oldukça başarılı, kaliteli ve geniş ürün yelpazesinde hizmet vermekteyiz. Tezgahlar her türlü endüstriyel kullanıma uygun niteliklerde tasarlanıp her aşamada kaliteli hammadde ve birinci sınıf işçilikle üretilmektedir. Çalışma tezgahları sayesinde çalışma alanlarının daha verimli kullanılması ve alet-edevatların derli toplu muhafaza edilmesi sağlanır.

Çalışma alanlarına görsel zenginlik getiren çalışma tezgahlarımız her türlü çalışma ortamlarında; montaj, bakım, teknik servis, üretim, arge ve hobi amaçlı kullanıma uygun şekilde tasarlanarak üretilmektedir. Yardımcı malzemeler için kullanım amaçlarına göre, fonksiyonel özellikler eklenerek verimli ve pratik çalışma ortamının hazırlanmasına yardımcı olur. Tezgahın üstünde gelen delikli takım asma panosuna el aletleri, takımlar, hırdavat malzemelerinin derli toplu biçimde muhafazası mümkündür.

Ürünlerimiz kullanım yerlerine, amaçlarına göre farklı boyut ve modellerde üretilmektedir. Ürün tasarımları yapılırken müşterilerimizin görüşleri ve istekleri doğrultusunda ürünlerimizi tasarlanmaktayız. Bizim için büyük önem taşıyan ürün görüşleri ile birlikte kendimizi geliştirmekte ve ilerlemekteyiz. Çalışma tezgahlarımızın tanıtımı niteliğinde olan ürünümüzü deneyimlemiş Nejdat Delioğlu ‘nun çalışma tezgahımız ile ilgili düşüncelerini paylaştığı video Nejdat Delioğlu’nun atölye kurmak isteyenlere tavsiyeler verdiği youtube kanalında yayında.