eczane

Yeni Ürün! Metal Çekmeceli Eczane Raf Sistemi

Her zaman yenilik ve gelişmeyi ön planda tutan firmamız ürün çeşitliliğini arttırmaya devam ediyor. Yeni üretimimiz olan Eczane Raf Sistemi eczacılık sektörüne büyük kolaylıklar getiriyor. Alışılmış eczane rafı tasarımlarından farklı olarak geliştirilen eczane raf sistemi kullanım kolaylığı ve yerden tasarrufun ön planda olduğu modern bir tasarım sunmaktadır.

Kolaylık ve tasarrufun ön planda olduğu modern tasarımlı ürünümüz ilaç kutularının depolandığı yerde malzemeye kolay erişebilmeyi, kutuları rahatça görebilmeyi, alandan en iyi biçimde yararlanmayı ve ergonomik açıdan kusursuz kullanımı sağlar. Tüm arka ofis çalışma alanlarını düzenli hale getirerek, iyi organize edilmiş profesyonel bir çalışma ortamı sunar.

Raflı sistemlerle karşılaştırıldığında, çekmeceli sistem profesyonel görünüm, alan kazancı, geliştirilmiş organizasyon ve ergonomik olarak mükemmel çalışma ile paketlere hızlı erişim imkanını sağlar. Modüler olarak satılmakta olan ürün her eczane türüne, her eczane boyutuna uygun olarak tasarlanabilir ve modüller arttırılabilir.

Düzenli ürün depolama kolaylığı sunmasıyla paketlere hızlı erişim imkanını sağlar. Bu işlem paketleri dağıtırken zaman kazandırır ve hata olasılığını en aza indirir. Kendi kendine kapanan mekanizma ile neredeyse çekmeceler otomatik olarak kapanır. Entegre taşıma adım özelliği ile üst çekmecelere kolay erişim sağlanır. Ayırma ve etiketleme sistemi sayesinde ürünleri kolayca bulma, kolay stok yönetimi, ilaçlara kolay erişim sağlama gibi yararları bulunmaktadır.